Logotip de Adolescents.cat

Les presents condicions d’ús, informació legal i política de privacitat, regulen l’accés i l’utilització de l’espai web www.adolescents.cat (d’ara endavant, la Web) titularitat de FEM Produccions, S.L. (d’ara endavant Adolescents.cat) així com els continguts i promocions que la Web posa a disposició dels seus Usuaris.

L’accés i l’ús d’aquesta Web impliquen el coneixement i l’acceptació del present Avís Legal i Política de Privacitat:

Informació general

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’exposen les següents dades identificaries del titular d’aquesta pàgina web:

FEM Produccions, S.L
NIF B-66084377
C/ De la Llotja, Núm. 9, Vic, 08500 (Barcelona)
+34 93 883 46 63
contacte@adolescents.cat

Objecte de la Web

Adolescents.cat és un portal per a joves que posa a disposició dels seus usuaris l’accés a notícies i informació d’interès del món de l’entreteniment, l’espectacle i l’oci.

Accés i Registre

Per registrar-se com a Usuari d’Adolescents.cat, és necessari haver complert o ser major de 14 anys, complimentar de forma veraç els camps obligatoris del formulari de registre, en el que es sol•liciten dades de caràcter personal i acceptar l’Avís Legal i la Política de Privacitat de Adolescents.cat

Els menors de 14 anys d’edat que es registren a Adolescents.cat hauran, prèviament, d’haver obtingut l’autorització dels seus pares, tutors o representants legals, ja que aquests hauran de respondre pels actes realitzats pels menors que es troben al seu càrrec, sent d’ells tota la responsabilitat a l’hora de determinar els continguts i serveis als qui poden tenir accés.

Adolescents.cat sol•licitarà a cada usuari un Nom d’Usuari i una contrasenya d’accés (password). Aquests Nom d’Usuari i Password són estrictament personals i confidencials. L’Usuari es compromet a no divulgar-los ni fer-los accessibles a tercers. L’Usuari serà l’únic responsable en cas de que aquestes dades siguin utilitzades per tercers, o qualsevol altre actuació que es porti a terme mitjançant l’ús del seu Nom d’usuari i password.

Obligacions de l’Usuari

L’Usuari és completament responsable de l’accés i correcte ús de la Web amb subjecció a la legalitat vigent, sigui nacional o internacional, així com als principis de bona fe, a la moral, bones costums i ordre públic. I específicament, adquireix el compromís d’observar diligentment les presents condicions d’ús.

Els Usuaris s’abstindran d’utilitzar els serveis i continguts de la Web amb fins o efectes il•lícits i que siguin lascius dels drets o interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin fer mal, inutilitzar, afectar o deteriorar la Web, els seus continguts i els seus serveis. De la mateixa manera, queda prohibit impedir la normal utilització o gaudir de la Web a altres Usuaris.

Adolescents.cat no podrà ser considerada responsable editorial dels comentaris i publicacions dels seus usuaris al Xat o Fòrum de la Web, i declara expressament que no s’identifica amb cap de les opinions que puguin emetre els Usuaris de la Web, que seran totalment responsabilitat de l’emissor d’aquestes.

Qui incompleixi tals obligacions respondrà per qualsevol perjudici o dany que facin. Adolescents.cat no respondrà per cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquest accés o ús il•lícit per part de tercers.

En general, l’Usuari es compromet, a títol enunciatiu i no taxatiu, a:

- No utilitzar la Web per a fins il•legals o no autoritzats;
- No publicar al Xat o Fòrum de la Web cap comentari o informació que sigui il•legal, racista, xenòfoba, obscena, pornogràfica, abusiva, difamatòria, enganyosa, fraudulenta o de qualsevol manera contrària a la moral o a l’ordre públic;
- No alterar o modificar, total o parcialment la Web, eludint, desactivant o manipulant de qualsevol altre manera les funcions o serveis de la Web;
- No infringir els drets de propietat industrial i intel•lectual o les normes reguladores de la protecció de dades de caràcter personal;
- No utilitzar la Web per a ofendre, difamar, violar la pròpia imatge o acusar a altres Usuaris.
- No accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris;
- No remetre correus electrònics amb caràcter massiu i/o repetitiu a una pluralitat de persones, ni enviar direccions de correu electrònic de tercers sense el seu consentiment.

Responsabilitat d’ Adolescents.cat

L’Usuari és responsable de comptar amb els serveis i equips necessaris per a la navegació per Internet i per accedir a la Web d’ Adolescents.cat. En cas de qualsevol incidència o dificultat per a accedir a www.Adolescents.cat, l’Usuari pot informar-ho a Adolescents.cat al correu electrònic contacte@adolescents.cat, que procedirà a analitzar la incidència i donarà indicacions a l’Usuari sobre com resoldre-la amb la major brevetat possible.

Adolescents.cat no respondrà en cas d’interrupcions del servei, errors de connexió, falta de disponibilitat o deficiències en el servei de l’accés a Internet, ni per interrupcions de la red de Internet o per qualsevol altre raó aliena al control d’ Adolescents.cat.

Enllaços

Adolescents.cat no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts enllaçats (Links) que possibiliten, a través de la Web, l’accés a l’Usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, sempre que siguin aliens a aquesta. Per tant, Adolescents.cat no es fa responsable ni de la informació continguda ni de qualsevol dels efectes que es puguin derivar d’aquesta informació. Si qualsevol Usuari o tercer observés que tals enllaços poden ser contraris a les lleis, la moral o l’ordre públic, ens ho haurà de comunicar a través del nostre correu electrònic contacte@adolescents.cat.

Actualització i Modificació de la Web

Adolescents.cat es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense avisar prèviament els Termes del present Avís Legal i la Política de privacitat. Els Usuaris hauran de llegar atentament aquests textos al accedir a www.adolescents.cat.

De la mateixa manera, Adolescents.cat es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, actualitzacions, modificacions o eliminació d’informació continguda a la seva pàgina web, a la configuració i presentació d’aquesta i de les condicions d’accés, sense assumir cap responsabilitat per aquest fet.

Propietat Intel•lectual

Adolescents.cat és titular de tots els drets de propietat intel•lectual i industrial, inclosos a la Web així com sobre els continguts accessibles a través de la mateixa.

Els drets de propietat intel•lectual de la pàgina web, així com: textos, imatges, disseny gràfic, estructura de navegació, informació i continguts que es recullen en ella són titularitat d’ Adolescents.cat, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos de qualsevol manera i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, de conformitat amb la legislació espanyola de drets de propietat intel•lectual i industrial.

L’autorització a l’Usuari per a l’accés a la Web no suposa renuncia, traspàs, llicència o cessió total ni parcial sobre drets de propietat intel•lectual o industrial per part d’Adolescents.cat.

En l'apartat de felicitacions, l'usuari accepta les condicions d'ús i es compromet a:

Assumir totes les resposabilitats a nivell de protecció de dades i el dret a la imatge i a la intimitat.

Assumeix que penja la fotografia per la seva pròpia voluntat i sense voler ofendre a ningú.

Assumeix que les imatges quedaran penjades a la web amb el dret de demanar que sguin retirades.

Ens reservem el dret a eliminar la fotografia i la felicitació.

En el cas que hi hagi una sanció a nivell legal i FEM Produccions S.L. hagi d'assumir alguna reponsabilitat legal de qualsevol tipus l'usuari es compromet a compensar aquestes despeses a FEM Produccions S.L.

FEM Produccions S.L. en cap moment es compromet a revisar ni validar les fotografies ni el text de les felicitacions que comparteixen els usuaris de la web.

Adolescents.cat és només un simple canal per comunicar el text i la imatge.


Política de privacitat i Protecció de dades d’Adolescents.cat

A continuació, Adolescents.cat t’informa de la política de privacitat i de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliure i voluntàriament pels usuaris a través del web www.adolescents.cat. És necessari que la llegeixis amb atenció.

Si durant la navegació pel portal o durant el registre tens algun dubte, consulta-ho amb els teus pares, tutors o representants legals. També pots contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic contacte@adolescents.cat.

Quins termes i condicions generals he de complir per navegar pel web d’Adolescents.cat?

Des del moment en què accedeixes i visualitzes els continguts del portal www.adolescents.cat, tens la condició d’”Usuari”.

L’accés, ús i registre al portal d’Adolescents.cat comporta la condició d’”Usuari registrat”, per això és important que llegeixis amb atenció aquest text abans de registrar-te. L’accés i registre comporta l’acceptació d’aquesta Política de privacitat i Protecció de dades per part de l’usuari, declarant haver-la llegit i entès en la seva totalitat.

Com m’he de registrar i què he de tenir en compte?

El procés de registre d’usuaris d’Adolescents.cat funciona de la següent manera:

+ Caldrà que emplenis el formulari de registre, en el qual se’t demanarà un conjunt d’informació.
+ Els camps marcats amb el símbol (*) són necessaris per registrar-se correctament.
+ Des del moment en què ens proporciones les teves dades personals per registrar-te al web d’Adolescents.cat, et compromets a facilitar informació certa, exacta, completa i actualitzada. En cas que facilitis informació falsa, inexacta, incompleta o no actualitzada, seràs considerat l’únic responsable pels danys i perjudicis causats.
+ Caldrà proporcionar la data de naixement per determinar la teva edat: hauràs de tenir 14 anys o més per tal de poder registrar-te al web d’Adolescents.cat. Si ets menor de 14 anys no podràs registrar-te sense el consentiment previ dels teus pares. Adolescents.cat es reserva el dret de demanar l’enviament d’una còpia del DNI de l’usuari registrat si té sospites que pot ser menor de 14 anys. En cas que aquesta no sigui enviada o no s’acrediti ser major de 14 anys, Adolscents.cat podrà procedir a l’eliminació de l’usuari registrat.

Un cop emplenat el formulari, caldrà que llegeixis, entenguis i acceptis aquesta Política de privacitat i de Protecció de dades, així com la resta d’informació que trobaràs a l’avís legal, a través de l’enllaç “Accepto la política de privacitat i de protecció de dades d’Adolescents.cat”. L’acceptació es fa efectiva fent clic a la caixeta vinculada a aquesta política.

Per últim, rebràs un correu electrònic de confirmació d’Adolescents.cat. Hauràs de fer clic a l’enllaç proporcionat per tal d’activar el teu usuari i finalitzar amb èxit el procés de registre.

Amb quina finalitat es recullen les meves dades personals en el registre d’usuaris?

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les teves dades personals seran incorporades en el fitxer “Usuaris d’Adolescents.cat”, del qual és responsable FEM Produccions, S.L..

La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris registrats d’Adolescents.cat, la gestió de sortejos i premis, així com la tramesa de comunicacions informatives necessàries fruit de la relació establerta amb FEM Produccions, S.L..

En acceptar la política de privacitat i de protecció de dades, i declarant ser major de 14 anys, autoritzes de forma expressa, lliure i voluntària al responsable del fitxer, FEM Produccions, S.L., al tractament de les teves dades personals en els termes indicats.

De forma addicional, si vols que t’informem de totes les novetats relacionades amb Adolescents.cat, hauràs de fer clic a la caixeta “Vull rebre el butlletí d’Adolescents.cat per correu electrònic”. D’aquesta manera, autoritzes a Adolescents.cat a enviar-te al teu correu electrònic un butlletí informatiu periòdicament. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.

T’informem que Adolescents.cat adopta totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les teves dades personals, evitant així la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació per part de persones no autoritzades. En aquest sentit, t’informem que les teves dades no seran comunicades a cap tercer aliè a Adolescents.cat sense el teu consentiment, excepte en aquells casos en què t’haguem informat de forma expressa i ens hagis autoritzat a l’efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei. En determinats supòsits (participació a sortejos, dotació de premis i accions similars), algunes de les teves dades personals podran ser publicades al web corporatiu, www.adolescents.cat o a les nostres xarxes socials. En aquests casos, sempre t’informarem amb caràcter previ a la publicació.

Quins drets tinc envers les meves dades personals facilitades a Adolescents.cat?

D’acord a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, tens els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició. Els podràs exercir sempre que tinguis més de 14 anys adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a FEM Produccions, S.L., al carrer de la Llotja número 9 de Vic, C.P. 08500.


Cookies i altres:

Una galeta és un fragment petit de text que els llocs web que visiteu envien al navegador. Ajuda els llocs web a recordar informació sobre la vostra visita, com ara el vostre idioma preferit i altres opcions de configuració. Això pot fer que la següent visita sigui més senzilla i que el lloc us sigui més útil. Les galetes tenen un paper important, ja que sense elles l'ús del web seria una experiència molt més frustrant.

Adolescents.cat fa servir galetes per a moltes finalitats:

1. Recordar les vostres preferències
2. Augmentar la rellevància dels anuncis que veieu
3. Comptar el nombre de visites que rebem per accedir a una pàgina.
4. Ajudar a registrar-vos als nostres serveis i protegir les vostres dades.

Quins tipus de galetes utilitzem?

1. Galetes d'anàlisi estadística
2. Galetes publicitàries
3. Galetes de caràcter tècnic i de personalització

Com puc configurar les meves galetes?

Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ca
Mozilla Firefox http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Internet Explorer http://windows.microsoft.com/ca-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Safari http://support.apple.com/kb/ph5042
Safari per a IOS (iPhone i iPad) http://support.apple.com/kb/ht1677?viewlocale=ca_es&locale=ca_es
Chrome per a Android https://support.google.com/chrome/answer/2392971?hl=ca


Política de compra

Aquest apartat recull les condicions generals de venda que regeixen en la relació entre FEM Produccions S.L. (en endavant Adolescents.cat) i totes aquelles persones físiques o jurídiques que adquireixin productes a través del web www.adolescents.cat.

Les citades condicions generals contemplen el conjunt de deures i obligacions d’Adolescents.cat i l’usuari, i es troben disponibles en tot moment a través de l’apartat “Política de compra” d’aquest web.

Titularitat

El titular del portal www.adolescents.cat és la societat FEM Produccions, S.L., amb domicili social al C/ de la Llotja, núm. 9 de Vic, amb C.P. 08500, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.906, foli 76, full número B441493, inscripció 1, amb NIF B-66084377.

Com comprar?

A través del web www.adolescents.cat podreu procedir a la compra del producte en qüestió. Per efectuar la compra, no cal que l’usuari estigui registrat. En aquests casos només caldrà emplenar el formulari de sol·licitud d’informació identificativa, juntament amb l’adreça d’enviament i la informació pel pagament.

Pagament

El pagament del producte d’Adolescents.cat es realitzarà únicament mitjançant targetes de crèdit o dèbit acceptades per la passarel·la segura del Banc Sabadell.

Per formalitzar el pagament cal omplir els 16 dígits del número de la vostra targeta i la data de caducitat i, finalment, cal proporcionar el codi de seguretat. Adolescents.cat no emmagatzema aquesta informació.

No s’admeten pagaments a terminis, ni a través de gir, xec, contra reembors, PayPal ni cap altre sistema diferent a la passarel·la de pagament indicada.

L’import de la compra es carregarà en el compte bancari vinculat a la targeta proporcionada per l’usuari en un termini de 24 hores. El producte serà propietat d’Adolescents.cat fins que l’import íntegre del producte sigui satisfet. En cas que l’entitat financera rebutgi el pagament, es procedirà a la cancel·lació automàtica de la comanda.

Enviaments

L’enviament del producte adquirit per l’usuari es portarà a terme mitjançant una empresa de transport externa (MRW).

Tots els enviaments es realitzaran en un termini que pot oscil·lar entre 24 i 48 hores(excepte Balears), a comptar des del moment de la confirmació del pagament en dies laborables. No es faran enviaments en caps de setmana ni en dies festius.

El cost de l’enviament serà assumit per l’usuari. Aquest cost serà de 2,45 euros en funció de la destinació de l’enviament. La despesa derivada de l’enviament serà sumada al preu del producte adquirit en el mateix moment de la compra, obtenint així el cost definitiu.

Preu

El preu del producte és amb IVA inclòs.

Gestió d'incidències

Per qualsevol reclamació, dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a contacte@adolescents.cat indicant el vostre nom i cognoms, i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de solucionar la incidència en el menor temps possible.

Devolucions

El client podrà retornar el producte en cas que aquest hagi arribat trencat, deteriorat, danyat o en males condicions. No obstant, només es podrà retornar quan l’article no hagi estat obert ni usat i conservi el seu precinte o embalatge original.

Per obtenir més informació, pot contactar amb Adolescents.cat a l’adreça de correu electrònic contacte@adolescents.cat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: