meri
meri
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 16/12/14 20:57
Notes
Holaa, mira el.cas es que ens han entregat les notes fa poc i resulta que nhe sospes 2 , Matemàtiques i Biologia, les 2 amb un 4 i si que es veritat que a Biologia no he fet les.coses gaire be perque em vaic deixar el llibre un parell de cops i a metes no soc molt bona que diguem perque he sospes casi tots els examens , pero ara cap al final mhe esforsat molt i el cas es que he sospes i la temporada avans de que em donguessin les notes, a classe estava normal, divertida, contenta, com estic sempre i ara que ja me les han donat estic igual i mes que res no es per les notes si no per ma mare que no em deixa dapretar, i nestic farta perque els professors mapretes, els meus pares mapreten i a mes cadi tota la gent de la classe aproba els examens... i a sobre tinc una millor amiga que nomes fa que treure 8 9 i 10 i a sobre quan acaba els.examens diu esq mha anat fatal... li reventava la cara, pero bueno que menvaic del tema, la meva consulta final es: cada cop que em donen una nota dun examen important de mates o de bio o qualsevol altre nota suspes (i jo se que he estudiat i me esforçat MOLT) vaic a casa meva, em tanco a la meva habitacio i em poso a plorar, i mestic plantejan no fer batxillerat perque segur que suspendre si no em trec les piles i mhen poso unes de noves.
Ajuda si us plau. Que puc fer per estudiar millor si ja em faic apunts i estudiho i igualment no aprobo?
Gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/12/2014 19:03
Hola! Sóc l'ELi AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Les notes són importants i sobretot l'esforç. Aprendre a esforçar-se és fonamental per aprendre a tirar endavant i a ser valents davant la vida!

Pots mirar de si falles en organització( horari d'estudi, agenda,etc). També si prens aputns i te`cniques d'estudi ( fer esquemes, subratllar, etc)

I demana també un copd e mà a companys i professors.

Demana aprofessors amb què creus que falles i potser ells et donen pistes per poder anar canviant i millorant la manera d'estudiar.

No som bons amb tot, però està molt bé que et vulguis esforçar a milorar els teus resulotats.

una abraçada

Eli Auelt www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: