peixiicu
peixiicu
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 24/01/15 16:54
mes que amics?👅🐼👅🐼👅🐼
Hoola, com puc saber si li agrado a un noi?
No parlem gaire per whatsapp però quan quedem junts amb la colla que anem crec que tontegem bestant. L'últim cop ens vam passar casi tota l'estona fent lliuta de coxins els dos sols... I quan va marxar ens vam inventar que sortiem junts... I jo s'havia que era broma i per privat em va dir tenim alguna foto junts? I no en tenim cap i em va dir doncs quan ens tornem a veure ens en fem una fent-nos un peto.
Jo se que sento algo per ell, però no se que tenim.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/01/2015 18:22
Hola princess! Sóc l'Eli AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs potser esteu tontejant de moment i prou! Potser no cal que hi poseu una etiqueta i qeu de moment gaudiu del qeu teniu!

Vés veient què passa i com et sents! Si us divertiu segueix així ! Si en algun moment sents que vols fer un pas i demanar alguna cosa més, endavant! Pe`ro disfrutar d'aquestes brometes també és molt divertit!

una abraçada

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: