kira_66
kira_66
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 24/01/15 18:45
NOIS/TIMIDESSA
Hola :)!
El meu problema eske ke soc bastant timida, abans era tant amb nois com amb noies, aquest any e millorat i amb les noies ja no tinc aquest problema, el meu problema era ke quan cadava amb elles i no teniem res amb conjunt no savia de ke parlar pero ara ja si.
ARA el meu problema es que jo vull tenir amics nois pero no se mai de ke parlar amb ell ni de com conectar, o sigui el meu millo amic es un noi pero es molt diferent als altres, em podrieu dir com cunectar amb ells o com perdre una mica la timidesa amb aixo de parlar amb ells cara a cara??
Merciii :*
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/01/2015 15:15
Hola!

Doncs hauries de fer el mateix que has fet amb les noies. Apropant-hi i buscant temes de conversa. Sobretot és molt útil si compartiu alguna cosa, ja sigui la mateixa professora, una afició, o una sèrire de TV que us encanti! També podeu utilitzar algun amic en comú per parlar d'ell i així trencar el gel.

L'amistat es construeix dia a dia, no tinguis pressa. Ves coneixent les persones i mostra't oberta i amable. Veuràs com aniràs agafant pràctica i deixaràs la vergonya a una banda!

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: