Noelinfinite
Noelinfinite
Any: 2001
Comarca: Palma
Data: 16/02/15 01:11
Problemm!!
tinc un problem stic somiant amb una persona q se q es impossible yo tenia aquella ilusio y nomes somiava coses en plan q ens liavem i tal po despres vaig comencar a tenir somnis erotics amb ell i em preguntoo si esta be si es normal ?? es una persona amb la q no pots tenir res com el novio d euna amiga, el teu cosí, el teu millor amic o el dle teu germà, el teu profee sats noo ... ajuda pliis
IESP
IESP
Data: 06/03/2015 15:35
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Si està bé o malament no ho sabem, qui diu el que està bé o malament? Això és un judici que fas tu mateixa.

Ara bé, somiar és somiar, els somnis són senzillament això, somnis, i el fet de somiar que tens relacions sexuals amb altres persones no indica desitjos de que vulguem que això el faci realitat.

Per tant, tranquil·la. No passa res estrany.

Gràcies per utilitzar el consultori.

Helena Angel @HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: