crismataro
crismataro
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/02/15 13:33
dubtes i més dubtees<3
M'agrada un noi però jo no parlo amb éll en persona gairebé mai, en canvi, pel mòbil parlem molt. Com li puc fer saber qe m'agrda sense dir-li? Tampoc se si jo li agrado també pk jo el noto com si tingués el mateix problema qe jo però no m'atreveixo a dir-li, no li tinc tanta confiança. Com puc saber si jo li molo?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/03/2015 17:49
Hola Cris,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

El que ens demanes és complicat. És difícil saber què sent o què pensa una persona sense preguntar-li. Sempre pots provar-ho a través d'indirectes o algunes mirades quan estigueu en persona. Però no n'estaràs 100% segura fins que li demanis directament.

Així que si vols que aquesta relació avanci una mica, hauràs de menjar-te la vergonya i tirar-li alguna indirecte, fer-li alguna pregunta directament o explicar tu el que sents.

Veuràs com et sentiràs molt millor i potser desencalles aquesta situació!

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: