depobleforever
depobleforever
Any: 1997
Comarca: Ribera d'Ebre
Data: 25/02/15 23:11
Infidelitat
El juny passat vaig començar a sortir amb el noi amb el que estic ara. Sobretot al principi era molt vergonyós i introvertit però era molt tendre i el trobava especial. El juliol passat (dos setmanes després d'haver començat a sortir més seriosament) vaig anar-me'n un mes a Canadà a aprendre anglès. El vaig trobar molt a faltar però el fet és que allí vaig conèixer a un noi que, ja fos per l'emoció d'estar a 6000km de distància o perquè m'agradava molt com era amb mi, ens vam acabar enrotllant una nit (sense arribar a tenir relacions).
La veritat és que al moment no me'n vaig penedir, tan sols vaig pensar "El que passa a Canadà es queda a Canadà", així que quan vaig tornar no li vaig explicar res al meu nòvio i vam seguir com si res.
A mesura que ha anat passant el temps, cada cop estic millor amb el meu nòvio, la vergonya del principi ha desaparegut i me l'estimo moltíssim fins al punt de que ha sigut el primer amb qui he fet l'amor. Sento molts remordiments respecte al que vaig fer perquè sé que ell mai m'ho hagués fet, m'aprecia i em respecta molt.
Li vull dir que el vaig enganyar perquè sinó sento que l'estic enganyant encara més si no li dic però tinc por d'espatllar-ho tot. Sincerament no crec que em deixés però segurament afectaria molt a la relació i no ho voldria.. Me l'estimo moltíssim i no sé què fer... Ajuda si us plau.
Moltes gràcies!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/03/2015 11:48
Bon dia,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns.

Entenem que et puguis sentir malament amb això que expliques. Ets tu qui ha de prendre la decisió sobre si dir-li o no. Has de plantejar-te el motiu pel qual li vols dir. Penses que li has de dir únicament per quedar-te tu més tranquil·la? O perquè creus que has de dir-li com a parella? Has de valorar-ho bé i prendre tu la decisió sobre que és el millor per la relació.

Molta sort!
www.consultajove.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: