Logotip de Adolescents.cat
aaliciaa
aaliciaa
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 04/04/15 11:43
Segueixo tenint himen?
Jo sóc verge, mai he mantingut relacions sexuals amb cap noi , ahir estava amb el meu nuvi i vam començar a fer petting, i em va introduir el seu dit, crec que ho va introduir senser, en aquest moment no vaig sentir dolor, però avui en el matí doncs em vaig aixecar i estava sagnant... Tampoc sento dolor, i estic preocupada perquè no sé que ha passat... Potser m'ha trencat el himen? o pot ser que hi hagi provocat un petit desgast? Ho a lo millor sigui la regla que se m'ha avançat?? Per favor necessito saver-ho! I com puc diferenciar entre el sagnat del himen i el de la regla? El sagnat que tinc ara mitjanament abundant i vermellós... Estic preocupada perquè deveritat nose que ha passat, segueixo sent verge, que l idic a ma mare?
IESP
IESP
Data: 22/04/2015 19:42
Hola Aaliciaa!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga de l'IESP. Gràcies per la confiança!

Doncs nosaltres no podem dir-te què és, ja que com tu mateixa expliques el sagnat pot ser per diferents motius. Per tant, el que nosaltres et recomanem és que facis una visita al metge, ell podrà resoldre't el dubte i et quedaràs molt més tranquil·la.

No tinguis vergonya en parlar amb la teva mare. Comenta-li que t'agradaria anar al ginecòleg, no cal que li expliquis res més si tu no vols.

Una abraçada i que vagi molt bé guapa!


Mariona Busto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: