Anònim
Anònim
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 14/04/15 20:32
TONIFICAR!!!!
Necesito ajuda, no se que significa exactament "Tonificar" en

-panxa
-cames
-cul

Si faig exercicis de tonificacio em posare cachas??? No ho entenc jo vull reduir la celulitis, com ho poc fer(a part de dietes i aixo)

I una altre pregunta, per tenir el cabell mes ros sense haver de tenyirlo com ho puc fer?
MOOOOOOOOOOOOOOOOOLTES GRACIES
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 24/04/2015 19:45
Hola! Quan diem que volem "tonificar" volem dir que volem posar-nos en forma i "endurir" una mica el cos, ni molt mensy volem dir que ens vulguem posar cachas, així que fes esport i exercicis de tonificació ben tranquil·la perquè no et posaràs cachas, sinó que et posaràs en forma. Pel que fa al cabell, no conec cap manera de fer el cabell més ros sense tenyir-ho, però tinc entès que hi ha xampús que poden afavorir un cabell més ros, pregunta a la perruqueria o a la farmàcia. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: