Logotip de Adolescents.cat
AnonimA;)
AnonimA;)
Any: 2002
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 05/05/15 18:53
somnis
Hola!
Ja fa bastant de temps que hem preocupa un problema, no puc dormir!!!
Hem sembla impossible, m'estiro al llit, hem relaxo, i be estic allà una hora i mitja, a més al matí hem desperto per tot i super aviat! Hi ha algun consell per dormir més bé? Ajuda siusplau!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/05/2015 18:42
Hola Roxi.XD

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs per l'insomni va bé que abans de dormir intentis estar un ratet descansant al sofa, tranquil.la sense fer massa res que t'activi. Un s'ha de posar fàcil el que arribi la son. Pots provar també de rendre un got de llet calenta i algu relaxant.

Però sobretot si no tens son fes alguna altra cosa. Quedar-se al llit és una tortura. Millor que llegeixis, escriguis el que tens al cap...etc

Fer exercici durant el dia també pot ajudar.

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: