anònim14
anònim14
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 01/06/15 21:11
Tinc un problema de fobia
Hola tinc una fobia les aranyes i no s'he com solocionario.
Fa molts anys que tinc aquesta fobia i la gent de la meva classe (i en genaral)s'en enriuen de mi perqué el troben de lo més normal del món peró jo no.
La meva mare diu que no passa res i no fan res. Em poso esforica i crido com una voja quan la veig, ploro i surto currents.

He anat amb una psiquiantra peró no ho a pugut soluciona.

Siusplau ajudeume,

Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 16:39
Hola Ruviro02!

Sóc l'ELi Aulet . Psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs t'entenc! i també saps que no fan res...les fòbies, com ja saps, es tracten d'això: de saber que no hi ha perill real però es segueix tenint por...

Per tant, pensa que són comunes i que fàcils de superar. Es tracta d'anar fent passos i anar-te acostant progressivament a les aranyes esperant que baixi l'ansietat i no marxar abans. Pots començar per fer pràctiques amb fotos d'aranyes...Les mires, t'esperes a que amrxi l'ansietat, anar respirant tranquil.lament i fixan-te amb la respiració.

Jo et recomano una teràpia al psicòleg i veuràs com et pot ajudar.

Endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: