Noia16
Noia16
Any: 1998
Comarca: Anoia
Data: 02/06/15 21:16
PARLA RARA
Hola, mira volia demanarte perque em pasa aquest seguit de coses perque ja em comença a espantar. fa un temps vaig anar al metje eprque tenia diversos mals raros de cap com formigueig i altres... de cop sem va apsar y bueno em va dir que era ansietat y ara en teoria segueixo igual i amb contractures pero... ara tinc punxades petites al cap al darrere a munt y depsres tinc com tics als dits es mouen com si fos un tic involuntariament, em sento les mans y elsbraços tant tensos com debils y les cames igual les cames estan com nervioses y debils o tenses... nose esque es molt complicat... escribint aixo semble que vagie stressada pero nos.e. estic confosa i depsres la part important abans dels tics de les mans sobretot ... doncs es la meva parla, per exemple vull dirli a una meva amiga " agafa aquest llapis i em surt " agafa aquest pallis" o coses aixi... nose o en comptes de dir coma li dic llapis saps? que em pasa? no tartamudejo ni res pero tinc com aquesta confusio d eparaules, a mes a mes a vegades estic parlant sobre algo y haig de recapacitar en un moment de la converse sobre que estic parlant ep poder continuar es com sid e cop desconectes un segon y tornes y continues... nsoe es uancosa molt extraña... HO SNETO MOLT PER LES FALTES PERO ESQUE ESTIC COM ESTRESSADA! SIUSPLAU CONTESTEU EL MES RAPID POSSIBLE I MOLTISSIMES GRACIES X TOT ENSERIO SOU ELS MILLORS! espero que em pogueu dir el perque de la legua entravessada y els tic de les mans o la debilitat... per cert! tambe a vegades cuan camino em sento com si anes insegura com si noc amines bé... tinc les cames de dalt juntes y dabaix no .. osigui no estic grassaa pero em toquen podria ser epr aixó? y esque sembla com si camines insegura sobretot quan estic sola ... majoritariament tot em pasa cuan estic sola... cuan algo ho faig en compañia intentod e riure i tal i sembla com si algunes coses sem oblidessin excepte el temblor de els mans y els tics igualment em apssen... GRACIES ADOLESCNETS!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/06/2015 09:31
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Des del consultori no podem contestar a les teves preguntes. Creiem que seria millor que demanessis hora al teu metge de capçalera i així et faran una revisió complerta. Parla amb els teus pares i explica'ls les teves preocupacions, i veuràs com ells t'acompanyaran al metge.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: