gima01
gima01
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 27/07/15 03:50
com baixo de pes? :(
Hola, tinc 14 anys la ma alçada es de 1,50 i el meu pes es 55.
Tinc els malucs molt amples i no m'agrada i a sota la cintura tinc com un michelin petit. Els pits estan bé, ni molt grans, ni petits.
Faig els dilluns i els dimecres 2 hores devfutbo i els divendres natació. Els caps de setmana vaig amb els amics amb la bici. Menjo de tot, preng molta aigua...NO SE QUE FER PAS!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 31/07/2015 11:44
Hola gima01! El teu pes està bé, no t'has d'amoïnar. Pensa que el pes i la forma del cos també depenen d'un factor genètic que no podem ni triar ni canviar. Per això sempre insistim en la necessitat d'acceptar-nos tal i com som per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. A més, l'única cosa que cal fer per mantenir un bon pes és menjar equilibrat (tal i com marca la piràmide alimentària, aquí la tens:

), i fer esport habitualment, com ja fas. Estimat i valorat positivament. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: