catalana
catalana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 18/10/15 23:56
ajudaa siusplau!!
holaa!! Tinc un dubte, resulta que el meu millor amic i jo vam estar parlant i la cosa va acabar en que em vaig seure damun d'ell i vam estar en plan carinyos. I quan em vaig aixecar ens vam donar conte que ell s'habia corregut i va mullar els pantalons. Ho vam estar parlant i m'estic preocupan per si hi ha algun risc d'embaras ja que els seus pantalons estaven forsa mullats i podria ser que traspases als meus. No puc parar de donarli voltes i ja no se que fer. Ajudeume siusplau.
IESP
IESP
Data: 26/11/2015 20:06
Hola!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Moltes gràcies per preguntar!

Podeu estar tranquils: amb la situació que expliques, no hi ha cap risc d'embaràs! Quan hi ha roba pel mig, els espermatoziodes no poden passar, i menys fins a l'interior de la vagina :)

Espero haver-te resolt el dubte!

Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: