anonima
anonima
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 30/01/16 00:02
no se que passa amb la meva millor amiga
Hola adolescents,
Tinc un problema amb la meva millor amiga. Ella no va a la mateixa escola que jo, per tant ens veiem nomes els caps de setmana. Amb aixo, clar durant la setmana passen coses i ella no m explica res. Per exemple, m'he enterat de que ha tallat amb el seu novio de casualitat, i a ella no li afecta no explicar-me res, pero jo em poso fatal. Ademes, mai m'ha parlat sobre la seva infancia (no ens coneixem de tota la vida pero les mares son conegudes, i segons la meva mare va ser una infancia dura, pero no en sap res mes), o sobre temes tristos, pero mai vull preguntar perque se que son temes molt delicats que potser ella no te superats i no vull obligar-la a dir'm-ho. Clar, aixo fa que pensi que potser nomes em vol per riure i no pels temes de plorar (tot i que jo sempre li dic que algun dia la vull veure plorar amb mi per que vegi que pot comptar amb mi tambe pels temes tristos).
En conclusio: vull que m'expliqui, igual que faig jo, el que passa i deixa de passar en la seva vida, almenys lo important, i tambe vull saber mes sobre ella pero sense que es cabregi per haver-li tocat un punt sensible i que se que li fa mal. Com ho faig?
Moltes gracies💘.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/01/2016 11:27
La preocupació que tens és molt bonica i crec que el mateix que ens expliques a nosaltres li hauries d'explicar a ella. De manera sincera, fàcil i sense pressionar-la. Però convidant-la a que t'expliqui aquelles coses que l'afecten i deixant-li clar que ets la seva amiga i que estàs al seu costt.
Li pots dir en persona (cosa que seria fantàstica) o li pots escriure i deixar que llegeixi la carta davant teu.
Ànims!
Un abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: