Azeta
Azeta
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 14/04/16 12:32
14/04/2016
Fa poc vaig començar a estar de amics amb dret amb el meu millor amic, quan ens enrotllem en el seu llit o en el meu se li empalma pero com es normal..al pasar una estona ja s'hi baixa i després costa més que torni cap a dalt...i llavors comenco a ratllar-me perque penso que ja no li poso i coses d'aquestes, faig moltes coses que li exciten, petons al coll, xuclades, li llepo el'abdomen i el pit, em trec la samarreta, li deixo tocar-me els pits (amb sostenidor) que hem fassi xuclades etc... quina cosa nova podría probar...es per no fer sempre el mateix...moltes gràcies :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:52
Doncs ja ho esteu fent bé. I la seva erecció és molt normal que li baixi. NO pateixis. No pot estar sempre a dalt de tot.

I vosaltres, més que pensar en què més pots fer-li, aprèn a gaudir del que ja li estàs fent i si us venen ganes de fer quelcom més amb el temps, aneu-ho fent mica en mica i perquè n'estigueu segurs i convençuts.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: