Marqu3z!!!
Marqu3z!!!
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 21/06/16 20:55
VULL SENTIR-ME ESPECIAL
Hola, necessito la vostre ajuda urgentment. Fa un temps vaig començar anar amb els "populars" i des de aquells dies tot va canviar, sento que tinc que ser perfecte per tothom, ser que abans no era jo mateixa però ara encara menys, vull encaixar millor amb tot ells, sentir-me mes de aquell grup, però sempre acabo molt estrassada i agoviada i passa el mateix amb els nens, m'ho prenc tot masssa enserio i desprs ho passo fatal sento que s'em esta anant tot de les mans.

¿Que puc fer per deixar de estrassar-me tant i agoviar-me i pensa mes amb mi mateixa abans de preocupar-me pels altres i deixa de prendrem les coses tan enserio?

Moltes gràcies.
PD: Osento per les faltes no tenia molt de temps.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/06/2016 23:23
Hola Marqu3z!!!

Prioritza't a tu. No vulguis encaixar perquè si nomes penses en encaixar, es perdrà la teva essência.

I és important que et mantinguis fidel a tu mateixa, sobretot. Encara que els altres facin les coses d'una manera concreta, tu has de fer i ser com realment vols ser.

Ara es veurà la teva fortalesa!

Sort!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: