Anònim
Anònim
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 21/06/16 22:28
Necessito ajuda, no sé que puc fer!
Hola,
Tinc 15 anys i un gran problema. Aquest curs em vaig començar a fer amic d'una noia que no m'hi havia relacionat mai, li vaig dir i em va dir que no podia sortir amb mi perquè li agrado a la seva millor amiga. No sé si realment li agrado a la seva amiga i a ella. El curs passat m'agradava una altra noia i no vaig tenir valor per dir-li i la noia va marxar del meu institut sense que jo li digues res. He estat tot el curs oblidant-la i ara haver d'oblidar aquesta em mata. Necessito ajuda urgent!
Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/06/2016 23:25
Hola anónimo!

No sabem ben bé quin tipus d'ajuda necessites però en pricipi has de confiar en el que et diu aquesta noia.

Ara has fea un pas més i et felicitem perquè no sempre és fàcil dir-li a algú el que sentí, per tan, ets molt valen per haver-ho fet!

Et felicitem!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: