Unicorn!
Unicorn!
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 28/06/16 22:42
No te res a veure.
Hola,
Perdoneu per enviar-ho per aquí però no hem trobat el lloc de reclamacions o alguna cosa per l'estil voliem comentar-vos que tant jo i la meva amiga del meu costat, com molts amics meus adolescents trobem a faltar el xat d'adolescents.cat, hos volem explicar que gràcies aquest xat vam coneixer a uns nois de barcelona que en aquests moments son dels nostres millors amics i creiem que si a nosaltres ens ha pogut passar això vol dir que potser a més gent també.
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/06/2016 06:29
Hola Unicorn!

El xat es va retirar, segons els creadors d'adolescentscat, perquè podia donar peu a situacions una mica perilloses. Per tant, es va considerar que el millor era que no es posés aquest risc al web.

De totes, maneres, gràcies per compartir la vostra opinió amb nosaltres!

Una abraçada!

Bon estiu!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: