catacrack3
catacrack3
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 30/06/16 15:43
ESTIC FARTA DE TOTHOM (contestació)
Bon dia! Mira... cadascú té una visió diferent del món i de si mateix, i a més jo no et conec, jajajaja. Però jo he passat per l'anorèxia, per sentir-te gras quan en realitat estàs o prim o esquelètic, per tenir ganes de menjar i no poder per uns falsos remordiments. Els meus amics m'han ajudat moltíssim a superar tot això (igual que la meva família eh!!) a base de recordar-me com estava el meu aspecte físic (esquelètic, desnutrit i penós), preocupar-se moltíssim per mi... Fins que un dia, gràcies a la doctora del poble on visc, vaig veure que podia fer la vida que feia abans i que hauria d'haver seguit fent sense engreixar-me (i si m'engreixava m'aniria de conya!). De fet, ara faig més bona cara i estic més content; a més a més, el rendiment escolar m'ha pujat eh! I ara et diré una cosa des del meu punt de vista masculí: si un motiu que vas agafar per començar a vomitar, no menjar, etc. era i/o és l'opinió dels nois o si es fixaran amb tu, creu-me que per nosaltres (o almenys per mi, i crec que per la majoria masculina d'adolescents.cat també jajajaja) les noies són més guapes i atractives si no són "pals vestits". Potser no tinc dret a dir-te tot això, però t'ho he dit perquè quan he vist la teva consulta m'has recordat el que feia jo, i passo de que algú més que jo pugui frenar passi per tot això.

Espero que t'hagi ajudat! ;)
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 01/07/2016 19:35
Hola Catacrack!!

Gràcies per les teves paraules i per explicar la teva història, espero que la noia de la consulta "ESTIC FARTA DE TOTHOM" ho llegeixi.

Moltes gràcies!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: