gemma
gemma
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 23/07/16 15:05
dubtees
l'altre dia vaig anar a un lloc amb uns amics i ens hi vem quedar adormir vam dormir com 6 persones al mateix lloc i jo vaig dormir al costat d'un molt amic meu, estavem molt abrasats perque feia molt fred i em va agradar molt però jo pensu que mai estaria sortin amb ell perque no nestic enamorada ni m'agrada però m'ho vaig pasar molt be tota la nit amb ell! que faig???
IESP
IESP
Data: 26/07/2016 17:00
Hola gemma!

Doncs tranquil·la! Dóna't temps per anar veient com van evolucionant els teus sentiments, i si només el veus com un bon amic, fantàstic! Gaudeix de les estones que passeu junts!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: