Anònimaa
Anònimaa
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 20/09/16 20:10
Crec que m'agradaa
Boneees! A prinicipi d'estiu d'aquest any em vaig liar per primer cop amb un nen pel qual m'habia cridat molt l'atenció molt abans. Vam estar un temps de "lio", ns el que erem sincerament. Ho vaig passar malament perque jo tenia sentiments per ell pero ell per mi no, a part em vaig enterar d'altres coses... Va dir que m'oblidés d'ell i així ho vaig o crec. Després d'ell vaig liarme amb altres nois, pero pensaba que el tenia superat pero m'ha estat obrint cada dia i m'está dient de quedar, jo en tinc ganes pero a l'hora de pensar no se si es el correcte, no vull tornar a caure... No se quee fer? Quedo amb ell?
Mersii per llegir-ho!

Pd: ja habia fet una consulta avans pero crec que no me l'heu respoost.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 24/09/2016 17:04
Hola anònima,

Sé que és complicada la teva situació perquè el teu cor i el teu cap et donen missatges contradictoris.... Només et diré que si quedes amb ell, ho facis tenint en compte com va actuar l'última vegada i assumeixis les conseqüències. És a dir, hi ha moltes possibilitats que en tornis a sortir ferida....

I si decideixes no quedar amb ell, potser hauràs de demanar-li que deixi de parlar amb tu, perquè sinó et serà molt difícil oblidar-lo si parleu cada dia, no creus?

Espero que la consulta anterior també te l'haguem respòs.

Una abraçada
Laia Sala
www.laiasala.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: