Anooonimeta💓
Anooonimeta💓
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 22/09/16 17:44
1 o 1
Holaa, fa una o dos setmanes que estic bastant confosa per el que sento. Hi ha dos nois que em criden l'atenció i els dos són vells vamos que ja havia pasat aguna cosa, amb un vaig estar sortin i amb l'altre no va passar res pero tontejavem molt durant tres mesos.
Amb el que vaig estar desde que e vaig coneixer e sentit algo i ns mai 'acabo d'olvidar pasi el que pasi, amb ell vai parlar durant l'estiu pasat pero no el vai veure i estava amb un llavors vam comensar classe i estaa molt amb ell magradava pero vaig coneixer a latre noi i me va deixar dagradar i vai anar amb ell pero no se que me va passar que no estava be que veia al altre i pensava molt i vai penar que potse no l'havia olvidat i va tornar a interesarme i vai comença a pasar de l'altree (vaigsercruel) llavors vam començar a sortir però el vaig deixar perquè no estava agust,yo tinc anorexia i estava recaient i ell es molt prim i me comparava molt i mafectava... bueno i vaig pensa amb laltre lo que i vai fer i li vai demanar perdo i me va perdona cosa queno mhaia olvidat despues de tot i me va torna agradar pero encanvi no el vull veure ni quedar es com si levites encanvi ara amb laltre sique voldria quedarque tampoc mha olvidat ni jo a ell. Llvors ara estic confosa i tinc por per si torno recaure o si trio un que pasara, però amb el meu ex al ins estic i estic bé amb ell pero me fa por allo i l'altre es com si també fos pena feri el mateix.
ajudaaaaaa siiiispli necessito conseell peeetons.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/09/2016 17:09
Hola anonimeta,

Tens el cap fet un embolic i que no tens massa clar els teus sentiments cap a ells. Tinc la sensació, pel que m'escrius, que cap dels dos nois t'agrada suficient com per fer-te "oblidar" l'altre.... Així que, si t'agraden dos nois diferents.... potser és que cap dels dos és ideal per tu.

Per què no proves d'estar una temporada sola? Què passaria si no tinguéssis cap noi al cap? Et sentiries bé amb tu mateixa? Potser primer has d'estar bé amb tu mateixa per després poder decidir quina persona vols al costat, no creus?

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: