LauraFlores99
LauraFlores99
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 22/09/16 17:44
No sé com oblidar un noi que no tornaré a veure mai mes.
Hola, tinc un dilema.
Resulta que aquestes vacances me n'he anat de creuer uns dies, on he conegut molta gent i he fet amics, vam fer un grup d'amics molt guai de penya espanyola (ja que era un creuer internacional i majoritariament hi havia extrangers). El cas es que vam coneixer dos germans alemanys que venien sempre amb nosaltres de "juerga" pel creuer a les nits (tot i que del grup nomes jo i un altre noi parlavem una mica d'angles per comunicar-nos amb ells, però bé, ens podiem entendre de moltes maneres).
El petit dels germans, que té 16 anys (jo en tinc 17) ja em va molar el primer cop que el vaig veure, però la cosa va anar creixent amb cada dia que passavem, i al final em va regalar el meu primer petó i la millor nit de la meva vida, no vam fer l'amor, però vam passar l'ultima nit al vaixell al passadis dels camerots liant-nos i parlant, (crec que mai he parlat tant d'anglés en la meva vida, de fet nomes el xapurrejo, però lo just per poder-nos entendre una mica). El cas es que han passat 9 dies des de que ens vam haver d'acomiadar i parlem pel whatsapp, però no es el mateix, no sabem si ens tornarem a veure, ami no m'agrada gens parlar pel whatsapp, i jo aquestes coses les porto molt malament, perque no em puc comprometre amb un noi que he conegut de fa tant poc i que està tan lluny, i ell tampoc sembla disposat. El problema es que no puc oblidar els seus petons, la suavitat de la seva pell, els seus ulls (els mes macos que he vist mai), la seva olor... I pel whatsapp no es el mateix, potser no el torno a veure mai mes i si ho fes seria d'aqui anys.
Voldria opinió sobre el tema, i desfogar-me amb vosaltres.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: