Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/09/16 20:18
Farta de Tot.
Hola,
Us dir lo que em fa fer aquesta consulta:
Avui no se que em passa que estic com molt farta de tot, tot em dona igual:
Fa uns el meu ex em va dir que tenia novia a mi em va donar igual pero esque tot el dia esta parlat de ella jo ultimament lestava fent cas de tot lo que deia de la seva novia pero avui li he ditt que ja no vull saver res de la seva novia ell ma dit que vale.
Fa uns dies que el meu ex i una amiga meva i seva queden alguns dies i jo no puc quedar perque la meva mare no em deixa i jo avui a la hora del pati la meva maiga i el meu esx estaven planejant lo que farien aquesta trda i jo els hi he dit que no parlesin de aixo al insti perque em fa rabia que jo no pugui quedar amb ells.
Tambe untimament tinc ¡molts deures i examens.
Que pot ser tot aixo?
Es depresio? que es?
Gracies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/09/2016 17:21
Hola Oxana,

Tu mateixa ho has dit: has tingut un moment de saturació!

No passa res, és natural, tenies molta pressió a sobre: els examens, els deures, el nou curs, que la teva mare no et deixi sortir.... i a sobre el teu ex et parla de la seva nova nòvia!

No tens perquè parlar d'aquest tema si no et ve de gust, d'acord? Marqueu aquest tema com a prohibit i continueu l'amistat, si és el que vols.

Però tranquil·la, no tens depressió, simplement has tingut un moment d'"atabalament"

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: