unanoiaambproblemas
unanoiaambproblemas
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 23/09/16 12:47
em podrieu fer un favor?
que em podrieu fer un favor? veuras sóc la noia que volia anar a magcon alfinal em deixa me mare, pero amb me tieta, pero claar, molta gent em diu que només es pot anar amb mare o tutor legal i una noia em va dir que podia anar amb qui vulgues i les preguntes són:
puc anar amb me tieta? me tieta pot anar amb dues menors? la foto amb els nois les fa les mares d'ells, pero me tieta em pot acompanyar alla a fer la fotoo? i per ultim es millor una camara canon petita nose el model o em meu mobil huaweii p8lite? es perque la fot quedi be
moltes graciees petoons🤗
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/09/2016 17:50
Hola!

Me n'alegro molt que et deixin anar-hi! Ja veuràs com t'encantarà!
Realment no crec que hi hagi cap problema a nivell legal si hi vas amb la teva tieta. Si voleu assegurar-ho, ho podeu demanar per telèfon al lloc on compreu les entrades i si cal, la teva mare et farà un justificant i cap problema!
Pel que fa a la foto... Doncs com vulguis la resolució. Si vols fer-la amb una càmara, llavors la podràs passar al mòbil i ja està!

Una abraçada! i passa-t'ho molt bé!!!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: