M'ajudeu?
M'ajudeu?
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 23/09/16 18:35
AJUDAAA
Tinc molta cel·lulitis a les cames i al cul! i m'estic engordan! que puc fer per a que se'n vaigue?
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 25/09/2016 13:04
Hola!!

Et recomanem que facis algun esport on es treballin especialment aquestes zones del cos. Exemples són tot el que impliqui còrrer (bàsquet, futbol, hockey, volley...), fer bicicleta, nedar,... Si agafes l'hàbit de practicar algun d'aquests esports amb freqüència (dos/tres dies a la setmana) i ets constant (amb un mes o dos no n'hi ha suficient, ha de ser una rutina que facis sempre), aconseguiràs tonificar cames i gluti i així et veuràs i sentiràs millor amb tu mateixa.

Tot i així la cel·lulitis està present en el 98% de les dones!!!!!
És per això que t'aconsellem que no t'obsessionis ja que és una característica de la pell femenina totalment normal. Des dels mitjans de comunicació s'han esforçat en fer creure a la societat que si tens cel·lulitis significa que no et cuides, que no fas esport, etc, però no és cert. La gran majoria de dones en tenen, així que no et preocupis en excés pel tema.

Per altra banda, aprofito per dir-te que per tenir una pell saludable és important que la tinguem ben hidratada per dins i per fora. Recorda beure aigua de tant en tant i posar-te crema hidratant almenys un dia a la setmana. Ja veuràs com així la pell lluirà més maca.

Un petó!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: