Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 02/10/16 20:22
Bored
Tia pasa que ultimament estic molt avorrida. Com a classe, com a casa. Smepre estic avorrida i aixo fa que estigui trista i nosek fer. Fiag extraescolars i tal pero m'avorreixo igual tia. Diguen-m'he que estic tot el dia avorrida i nosekfer


Ajuda'm tata guapa
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 18/10/2016 07:33

Hola anónima!

Gràcies per escriure'ns i explicar-nos la situació en la que et trobes!

L'avorriment forma part de la vida i és important aprendre a conviure amb ell, també. Aquest temps que estàs avorrida el podries aprofitar per fer una mica d'introspecció i buscar què creus que és allò que t'omple.

Viu aquenta etapa com una oportunitat per a descobrir què és el que et vindria de gust fer, com funciones, què et pot divertir i enriquir... Només si et pares a pensar-ho, ho descobriràs... Potser la vida t'està donant aquesta oportunitat. Aprofíta-la!

Una abraçada!


--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: