anonima18
anonima18
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 12/10/16 16:32
PES IDEAL
Hola, voldria saber si estic be de pes, medeixo 1'58m y peso 45-46kg. Voldria aprimarme fins als 44kg, es recomanable?
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 17/10/2016 20:05

Hola!!

Segons el que ens dius que mesures i peses, podriem dir que estas en un pes lleugerament per sota del que es consideraria "normal" així que la nostra recomanació és que no facis res per aprimar ja que no et cal arribar als 44, actualment ja estàs bé i en tot cas podria ser que el metge et recomanés pujar un parell o tres de quilos per estar dins la franja que segurament et toca.

Tot i així nosaltres a través del Consultori no podem dir-te a ciència certa què és millor en el teu cas, però si que et recomanem que si tens dubtes al respecte, ho consultis amb el teu metge o metgessa, ja que ell/a si que té tota la informació sobre el teu desenvolupament.

Conclusió: no et recomanem que aprimis i en tot cas si tens dubtes, pregunta-ho al metge. No facis cap dieta pel teu compte ja que podria ser perillòs.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!


Laura Medrano Puigdollers
Psicòloga
@AcabCatalunya
www.acab.org

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: