Anonimammmm
Anonimammmm
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 30/11/16 21:37
Amor
Hola, soc una nena de 14 anys, porto des de finals de 2n d'eso pilladisima d'un amic. Fa molt poc li vaig comentar, ell em va dir que no em preucupes que tot estaria igual i que no ho diria a ningu, també em va dir que, està amb una altre i que sóc la unica que ho sap. Això em va fer baixar moooolt el cap i realment no se que fer. Estuc molt pillada, un punt que crec que ja es pot considerar enamorada. A classe no el puc parar de mirar i paso el dia pensant amb ell, no se com canviar-ho. Ell es una persona molt freda i crec que aixo tmb dificultalescoses.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 28/12/2016 19:06

Hola!


Doncs em sap molt greu que visquis aquesta situació, però sembla que aquest noi ja t'ha donat una resposta, encara que no t'agradi i et faci mal. Ell no sent el mateix per tu i està amb una altra persona. 

Sé que és dolorós, però ara només tens dues opcions:

  • Alimentar l'esperança que ell canvii d'opinió i passar-t'ho malament cada vegada que no et correspongui.
  • Passar-ho malament ara i començar a passar pàgina per estar millor en un futur. 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: