anonim123
anonim123
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 06/01/17 20:46
condoo. importantt
Hola, bon dia
la meva pregunta és que quan el meu penis està erecte no sem baixa la pell del tot(i no el tinc petit) i a lora de posar-me condó mel noto incomodo i sem mou no se si m'explico, que puc fer, ajuda si us plau.
Helena Angel
Helena Angel
Data: 08/01/2017 19:18

Hola anonim123,

Si quan tens el penis en erecció, la pell no baixa i no deixa descobert el prepuci, el millor és que consultis amb el metge, ja que, hauran de valorar si cal fer una intervenció per fimosi.

En el cas que valoressin que sí que cal intervenir, no pateixis, no és una intervenció perillosa i la recuperació és molt ràpida!

Una abraçada!

Helena Angel

Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: