ElQuesoManda
ElQuesoManda
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 07/01/17 22:45
Tenim una "relació cyberneticament"
Ultimament estic parlant amb una noia que la conec de fa poc, però parlem constantment. Aquesta ultima setmana les nostres conversacions han pujat de temperatura fins que ens hem imaginat historiestes on follavem els dos y ens estem dient tot el rato "piropos", és normal aquesta situació? Significa que sentim algo, però cap dels dos ho sap? No to negarè la noia es mona però crec que no sento res per ella. Quina és la meva solució?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/02/2017 19:45

Hola Queso, 


No sé què sent ella per tu, però pel que expliques, sembla que teniu una relació d'atracció. Potser és atracció física, potser és atracció mental o potser, simplement, compartiu els vostres desitjos i fantasies sexuals. És una part força divertida de la sexualitat i que cal disfrutar! Ara bé, si detectes que un dels dos comença a passar-s'ho malament o espera que la relació avanci, potser n'haureu de parlar i veure què voleu cadascú. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: