cvetfp
cvetfp
Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 08/01/17 22:34
Vergonya?
Bona nit!!

Es el primer cop que faig una consulta, bueno per començar estic a primer de carrera, tot es noi per mi, els estudis, amics etc. Soc una noia molt reservada, no he fet mai res amb ningú, ni un petó. Pero fa un mes tot aixo va canviar, hi ha un noi que m'hi parlo molt i ell sempre m'ha fet petons, pero jo no he sigut mai capaç de tornar-els-hi. Jo crec que es perque sento vergonya ja que ell es el primer. Algun consell per anar perdent la vergonya?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/02/2017 20:23

Hola!


Primer de tot, benvinguda!! Gràcies per utilitzar el consultori!

Et diré que la vergonya és habitual quan coneixem una persona i a vegades, si la persona ens agrada o ens atrau, aquesta s'intensifica. Crec que és el teu cas. 

L'única manera de passar la vergonya és no evitant la situació, que és el que fas. Continuar quedant amb ell, deixant que ell et faci petons i, mica en mica, començar el contacte... i notaràs que arribarà un moment en què el teu cos et donarà senyals que vol fer un petó. 

Escolta el teu cos que és molt savi. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: