Logotip de Adolescents.cat
Eiii
Eiii
Any: 1998
Comarca: Priorat
Data: 10/01/17 14:36
Amiga en problemes
Avui una companya meva ha vingut amb talls als braços. Com que tinc molta confiansa amb ella li he preguntat i m'ha dit que s'havia fet mal. Al cap de una estona m'ha afirmat que l'autolesionava. No se que puc fer, estic molt preocupada. Ajudeume siusplau !!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 09/02/2017 21:45

Hola, 


Si trobes una amiga en aquesta situació, la manera d'ajudar-la és dir-ho als adults de confiança. Pots parlar-ne amb els seus pares, pots comentar-ho als teus pares i que siguin ells els que t'ajudin o fins i tot pots parlar-ne amb el vostre tutor o tutora. Està clar que per ajudar-la necessita que ho sàpiga la gent del seu entorn més proper. 

Per altra banda, tu pots parlar amb ella, escoltar-la i proposar-li fer coses juntes. Així se sentirà recolzada i segurament estarà més reconfortada. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: