Logotip de Adolescents.cat
mecanic2000
mecanic2000
Any: 1997
Comarca: Tarragonès
Data: 12/01/17 17:01
On fer sexe?
Hola
Tinc 16 anys i ja ho e fet amb la meva parella pero sempre a amagades i casi sempre fora de caa pero ja no sabem on o com poguer ferho a casa o algun lloc be i sense pasar fred. A casa en es imposible ya que mai ens deixen estar sols. Ajuda siusplau!!!!!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 19/01/2017 11:18

Hola mecanic2000,

Aquesta situació possiblement se l'ha trobat molta gent a la seva adolescència! I aquí el que guanya és la creativitat. Nosaltres no podem dir-te on anar a tenir relacions sexuals, ja que cada parella i cada persona ha de valorar les diferents possibilitats. Escapades romàtiques, hotels rurals o de ciutat, el cotxe (la gran estrella de les escapades), etc... però no sabem quina és la vostra situació ni l'edat que teniu...

Per tant, poca cosa us podem dir, només donar-vos ànims i paciència!

Una abraçada!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: