Victor98
Victor98
Any: 1998
Comarca: Alt Penedès
Data: 06/02/17 01:07
I'm in love
Resulta que estic enamorat perdut de una noia que es uns anyets mes gran que jo. Tampoc son gaires, pero ja sabeu que en aquestes edats una petita diferencia ja es nota molt. M'he adonat de que no es veuen molts casos com el meu, normalment son les noies que s'enamoren de nois mes grans i no al reves. Llavors m'agradaria saber si es algo "raro" o es completament normal.
Gracies!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 17/02/2017 14:06

Hola Victor98,

És completament normal, és habitual que les persones més grans que nosaltres ens atraiguin i les admirem. Només hem de tenir en compte que segons la diferència d'edat, pot ser que la relació no sigui viable o que estigueu passant per moments vitals molt diferents.

Una abraçada!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: