GM
GM
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 13/07/17 09:17
no em veig bé
Haviam, des de setembre del 2016 que estic molt incòmode amb el meu cos, no m'agrada gens. Molta gent em diu que estic bé i que estic prima però jo no m'ho crec. Abans pesava 62-63 kg i vaig anar deixant de menjar fins que em podia passar dies sense menjar, però els meus pares no se'n adonaven.



He baixar uns 13kg en uns 7 mesos. Ara faig 1,70 i peso uns 50kg i em segueixo veient gorda, el meu pes està be? A l'escola els professors em deien que si em passava alguna cosa, que últimament em veien mes pàl•lida, més trista... fins que van parlar amb la psicòloga. No li vaig voler dir la veritat i li vaig dir que no menjava perquè no tenia gana, i ella em va dir de parlar amb una infermera. Vaig anar amb ella uns quants dies i tampoc li vaig dir la veritat.



A casa ploro moltes vegades per aquest motiu, i un dia vaig estar a punt de dir-li al meu germà, però al final no em vaig atrevir. Ara fa unes setmanes que menjo més però després faig esport ja que me’n penedeixo d'haver menjat. La meva família s'ha adonat i m'estan obligant a menjar, però no funciona ja que els i dic que estic plena i no vull més.



A l'insti molta gent em diu "la deprimida" ja que gairebé mai somric ja que he patit bullying i he tingut bastants problemes, ara amés tot aquest any he estat preocupada per això i moltes vegades he plorat a classe per aquest motiu, encara que també hi ha molta gent que m’ajuda sempre.

Pd. No m’agradaria dir-ho als meus pares, si em podríeu donar alguns consells que no fos aquest m’aniria molt bé! Perdó per les faltes.

Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 14/07/2017 19:47

Hola guapa,

Just t'acabo de respondre la consulta que vas escriure fa uns dies. 

Una abraçada,

Laura Medrano

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: