anònim
anònim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 15/07/17 23:58
Em sembla que me enamorat de la meva millor amiga...
Som millors amigues des de petites ens portem molt be, i a vegades ens enfadem pero durant molt poc temps. Ja fa 1 mes que em va comenca a atreurem sempre vull estar al seu costat tocan les nostres mans, abraçades...
Sol u sap una de les meves millors amigues perque un dia vam entrar al youtube i vam veure un video de mi orientacion sexual i quan va acabar li vaig dir: em sembla que soc bisexual i que m'agradava la meva millor amiga i tot...
Quan estem soles sense cap més nena per parlar o amb els nens ens ajuntem i començem a jugar juntes a tocants les mans a fernos picos i un dia ens vam passar una vona estona jugant i vam dir les dos: som bisexuals. Des de aquell dia no em parlat mai més dallo, sempre estic pensant amb ella.
No se si ha arribat l'hora de dir-li, algun dia ho he pensat pero es molt més facil que sigui hetera que lesbiana o bisexual hi han molt poques posiblitats.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/07/2017 10:15

Hola bonica, 


És molt difícil conèixer els sentiments de les altres persones sense preguntar-los. T'animo a parlar amb la teva amiga i explicar-li el que sents. Ja heu tingut alguna conversa sobre el tema i ella ja coneix la teva posició (tu ja li vas dir que eres bisexual), així que tampoc li vindria de nou.

Ara has de decidir si vols seguir sense dir res i continuar amb aquest neguit a sobre ("què sent ella?") o bé prefereixes confessar-te i veure quina és la seva reacció... Tot té el seu risc. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: