BonaSort
BonaSort
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 16/07/17 14:08
Molt Confusa
Bon dia,
estic molt confusa amb els meus sentiments.
Fa poc vaig començar un casal d'estiu i he conegut a persones fantàstiques, entre d'elles un noi.
Aquest noi és de les millors persones que he conegut. Però clar, té núvia i jo no puc fer-hi res.
No sé si m'agrada o no, estic molt confusa.
Quedem quasi cada dia abans d'anar al casal i se'm passa volant el temps que estic amb ell.
L'altre dia vam quedar tots dos sols a casa seva. Vam estar al seu llit com amics, fent rialles i dient tonteríes, però clar, havia d'haver-hi un mínim de centímetres entre nosaltres. Ell em feia pessigolles i jo a ell també, hi va haver moments que estàvem quasi tocant-nos els llavis però no va passar res.
Jo no sé si m'agrada i no sé si li agrado a ell.
L'altre dia em va dir que no sabia si deixar a la seva núvia perquè ella viu molt lluny i només la veu un cop a la setmana.
Doncs, ell em va dir que no sabia que fer i que estava molt ratllat. I després em va confessar que hi havia una cosa que li rondava pel cap i no sabia que fer. Aquella cosa era jo, diu que quan està amb mi tot se li oblida.
I jo estic confusa perquè no sé si li agrado o no.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/07/2017 10:37

Hola bonica, 


Sembla que teniu molt bona connexió entre tots dos. Jo no sé exactament què sent ell, però ell ja t'ha confessat que està molt a gust amb tu...

Ara tu has de decidir què sents per ell. Dóna't uns dies per escoltar-te i potser veuràs més clarament els teus sentiments. En aquest cas, sigues egoïsta i planteja't primer el que sents tu, com ets quan estàs amb ell i si creus que aquesta persona et fa sentir millor o no. Llavors ja veurem per on passa ell i com evoluciona aquesta relació, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: