Igualadaalpoder
Igualadaalpoder
Any: 2002
Comarca: Anoia
Data: 26/07/17 00:16
No vull ser calb
Estic molt cansat de que sempre vagi amb por de que segons la meva posició la gent em digui calbo. Des de petit he tingut por a quedar-me calb, no m'agrada.
Des de petit he tingut un remolí de cabell ben bé al mig i en poc temps se m'ha obert força de forma que es comença a veure calb. Ho odio! Soc una persona completament peluda en la resta del cos. Tota la part del meu pare es calba i els meus pares sempre diuen que no, que no em quedaré calbo per la part de la meua mare. Em prenen per tonto però no, cada dia em vec més calb.
Em nego a quedar calb, almenys per ara. Que puc fer per evitar-ho?, tinc el cabell molt greixos i utilitzava un xampú especial que no m'ha ajudat massa. Hi ha algun medicament que realment, i sobretot, realment funciona? Hi ha altres formes d'evitar-ho?

Tinc por, jo no vull ser calb, tinc 15 anys però sempre he estat avançat de creixement.
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 27/07/2017 12:17

Hola maco!

Nosaltres som experts en Imatge Personal, estètica i perruqueria. Només et podem recomanar que utilitzis un champú específic per evitar la caiguda dels cabells. Per la resta, el millor que pots fer és traslladar la pregunta directament a un metge especialista en el tema, que et podrà assessorar sobre el tractament més adequat que pots seguir, en aquest cas per enfortir el cabell i evitar-ne, en la mesura que es pugui, la seva caiguda. 

Una abraçada i molts ànims!

Lídia.

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: