Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2004
Comarca: Sant Julià de Lòria
Data: 23/08/17 18:55
Professora Insti
Hola adolescenttsss bueno primer de tot donar-vos les gràcies per tot el què feu per a tothom i ajudar-lo en els moments depre. El meu problema:
Aquest curs ha sigut el meu primer any de la ESO i amb alguns professors m'he adaptat molt bé i m'han caigut molt bé però amb altres, amb una en concret, ( Que es molt bona professora ) a principi de curs la vaig "liar" amb una amiga i ens va pillar total la típica bronca però ens va dir moltes coses dolentes com "Jo no em pensava què fossiu així" i coses semblants, després li vam anar a demanar perdó i tot va acabar bé però lo què va dir ho segueix pensant perquè un pensament no es canvia així de ràpid.
Despres per als finals de curs la vaig tornar a "liar" amb la mateixa profe va acabar molt emprenyada amb mi però jo ara no sé com demanar-li perdó, què faig m'aspero al Setembre per dir-li a la cara ( cosa que em costaria molt perquè estar sola cara a cara davant d'una profe m'incomoda molt ) o enviar-li un correu des del correu de l'insti amb el correu ja li vaig demanar una vegada perdó. Es a dir què no sé què fer.

PD1: O sento les faltes i el textasso xD.
PD2: Sou els millorss !!!!!!!!!!!!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/09/2017 13:19

Hola!


Potser les dues opcions són vàlides. Si et fa vergonya quedar-te cara a cara amb la professora, primer li pots enviar un correu explicant-li com et sents i que et ve de gust demanar-li cara a cara. 

També serà un bon moment per demanar que t'aclareixi què va voler dir amb aquelles paraules i per explicar-li que encara et pesen. D'aquesta manera us podreu sincerar i tu podràs assumir la teva part de responsabilitat davant d'ella, fent que potser canvii la seva percepció de tu. Com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: