anonima2005
anonima2005
Any: 2003
Comarca: Baix Penedès
Data: 26/08/17 13:31
Ja no se que fer amb la meva vida...
Aquest any a sigut tot molt confus. Em vaig enamorar del meu millor amic, o això creia jo, resulta que ell també estaba enamorat de mi. Vaig sortir amb ell només una setmana perque em vaig adonar de que el que sentia per ell no era amor. La cosa va quedar bé entre nosaltres pero aqui ve el problema. Hi ha un nen 1 any mes gran que jo que m'handemanat lio molts cops, un dia la cosa va anar a més i em va demanar més que un lio, pero jo no volia perque vaig jurar que no em tornaria a enamorar pero de cop va arribar el... va arribar una persona en la que podia confiar, explicarli tot, la unica persona en la que podia confiar en aquell moment. Jo el vaig traicionar, li vaig mentir, i ell diu que no pero jo sento que l'he perdut. Mai havia sentit res per ell pero ara...
El primer dia quan torni a l'insti i el vaigi vull parlar amb ell, llençar-me als seus braços, pero en realitat no se que fer.
Crec que l'estimo pero no ho se i no vull que passi el mateix que amb el meu ex... Que faig? aijuda siusplau...
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/09/2017 18:01

Hola anònima, 


Jo no puc saber què passarà. És natural tenir dubtes sobre les relacions i sobre els propis sentiments, ja que a vegades necessitem un temps per valorar, analitzar la situació i escoltar el que sentim.

Dóna't un temps per veure què sents per aquest noi i si et ve de gust parlar-hi, endavant! A veure com reacciona ell i després com evoluciona tot...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: