Anònima
Anònima
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 09/10/17 16:56
Mal alè
Holaa, m'agradaria fer una pregunta: Suposo que a gairebé a tots ens passa que, per exemple, al matí o quan fa estona que no mengem, ens fa pudor l'alè. A mi, quan em passa això, em rento les dents, però quan passen bastantes hores (com a l'insi) no funciona. Què podria fer perquè no fes pudor? Hi ha algun remei (que no s'hagi de comprar res especial) per combatre'l? És que ho noto a la boca i és desagradable...
Moltes gràcies!!

Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 11/10/2017 17:05
Bona tarda guapa!

Primer de tot vull donar-te les gràcies per escriure al consultori. 

La veritat és que el mal alè pot arribar a ser molt incòmode i seria genial poder-te donar una solució ràpida. Molta gent pren un xiclet després de dinar si no pot rentar-se les dents.

Tot i així les causes poden ser moltes i la nostra recomanació és que consultis amb el metge. Ell podrà explicar-te el perquè i segurament donar-te alguna solució.

Una abraçada bonica!

Carlota López Ballestar
Psicòloga



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: