Anonim35
Anonim35
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 25/10/17 18:02
¿¿Dubtes amorosos??
Hola! Soc una noia de 14 anys i actualment faig 3r ESO. Jo us voldria demanar consell sobre un tema que tinc al cap des de fa un temps. Doncs des de finals de l'any passat que m'agrada un nen que anava a la mateixa clase que io, però ara que hem començat un nou curs ens han barrejat i ia no coincideixo amb ell. Però em segueix agradant i el vaig veient al bus i al pati i ia parlem. Es a dir no pasa de mi i em fa bromes i tal pero tmpoc es que em busqui. La cosa es que io aixo nomes u he dit a una amiga amb la qual hi tinc molta confiança i ho hem estat parlant perque ella ja ha estat en una relació però io no se com fero per dirli. El problema es que no es que sigui tope sociable pro tmpoc soc timida, pro ell si que no xerra gaire. La questio es que ja fa temps que m agrada pro tinc por de dirli pel que pugui pasar dpres, ja que si em diu que no li agrado despres costara ser molt amics i io no vull perdre la amistat pk sta per davant de tot. Pero per altra banda si mu callo em sento trista i pensu k potser pensa igual que io. Que puc fer?? Algun consell per dirli?? Es que em fa molta por perdrel pro ia no puc mes. Els seus ulls m enamoren...
Merci...💞
Laia Sala
Laia Sala
Data: 16/11/2017 11:38

Hola!


Per què no intentes quedar amb ell a soles després de classe? Potser així podreu augmentar la vostra confiança i et serà més fàcil explicar què sents per ell i veure com ell reacciona. 

Sembla que tots dos esteu còmodes l'un amb l'altre i que tu tens ganes de fer un pas més.... així que endavant!!

Si ell no vol, no està preparat o no li ve de gust, potser hauràs de posar una mica de distància al principi. Passat un temps veuràs que podreu tornar a connectar com a amics ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: