Anonimus
Anonimus
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 02/11/17 22:29
HERBA
Hola,
hi ha vegades que en fi de setmana fumu porros amb els amics (només alguns i per les nits, i els partim, ningú sen fa un de sencer), el cas es que he llegit per internet que els porros et poden fer quedar tonto i també que pots portar una vida normal, això suposo que deu ser en grans consumidors, pero m'he assustat (aquest estiu he fet intenssiu dels porrus). Faig 2n de Batxillerat i de moment va tot be, men entero de les coses i aprovu pero no se, voldria saber si realment es tant dolent com es diu jaja ;)

Moltes gracieess
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/11/2017 22:19

Hola!


Crec que tu mateix comences a notar alguns efectes i que no t'acaben d'agradar. Com qualsevol altra droga el seu efete dependrà de la substància (quantitat, puresa), de la persona (estat físic, estat emocional, vulnerabilitat a trastorns mentals...) i a l'entorn (amb companyia, sols...). 

A vegades és difícil preveure quin efecte tindrà aquell porro o aquella calada, perquè no sempre estem de la mateixa manera (personalment o físicament) ni la substància és la mateixa (puresa, quantitat, tipus...). 


Et deixo un parell de pàgines amb informació de veritat sobre el tema: http://tupunto.org/preguntas-sobre-el-cannabis/


" target="_blank">tupunto i http://laclara.info/drogues/porros/

" target="_blank">laClara 


Laia Sala

Una abraçada!

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.