anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 23/01/18 16:27
es possible
holaaa , necesito ajuda urgentment , es posible esta enamorada d'un cosi al cual feia 2 anys que no veies ?? perque hem pregunto aixo , doncshe estat 3 dies amb ell i no m'he pogut separar d'ell ni un minut , ni m'he enrrecordat del meu novio , i el trobo molt a faltar ara , el nescesito , ajudaa !
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/03/2018 11:53

Hola bonica!


Segurament la retrobada amb el teu cosí ha sigut molt especial i t'has sentit atreta per ell. A vegades podem arribar a sentir admiració per persones una mica més grans o fins i tot de la nostra família. És probable que hagin estat uns dies memorables per tu i que t'hagis sentit molt bé, però pren-te uns dies per rebaixar aquesta intensitat i deixar que les emocions tornin al seu lloc. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: