elisabetcer
elisabetcer
Any: 2002
Comarca: Anoia
Data: 23/01/18 22:26
Discoteques
hola! dono les gracies per ajudar a la gent. bé la meva consulta trata del seguent: fa uns dies la meva colla d'amics em van dir d'anar a una discoteca que hi ha a uns 10 minuts en cotxe d'on vivim, jo mai he anat a cap pero ells si i m'he ficat en el compromis d'acompanyarlos aquest dissabte. la cosa esque jo mai he anat a cap discoteca i nose com actuar perke els meus amics i amigues creuen que si ke he anat... qe m'aconselles?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/03/2018 12:12

Hola!


Anar a llocs nous sempre és una situació emocionant! Estigues observant el teu voltant, fes una petita volta de reconeixement (per saber on són els WC, si hi ha zona exterior, si hi ha altres sales...) i així et serà més fàcil moure't per allà!

També et pots deixar guiar per aquests amics dient que mai has anat a aquell local. L'important és que centris la teva atenció en la música, en deixar-te anar i disfrutar d'aquella estona. Les discoteques són per això! Per ballar, cantar i divertir-te, així que fes-ho!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: