Anonimaaaaaa
Anonimaaaaaa
Any: 2005
Comarca: Tarragonès
Data: 31/01/18 16:45
MASSA URGENT.
Hola, necessitaria que em contestessiu el mes rapid possible,
Uns quants amics I jo tenim por, ja que ens sembla que una amiga nostra esta patint principis de anorexia, ultimament, al pati, no menja I sempre tira els entrepans, I a lhora de dinar, molts cops no dina, ella era una fantatica dels dolços I mai ho ha deixat de ser, van portar una platera de nuppies I de polvorons I no va menjar res de res, tambe sha aprimat massa...

Patim massa, si us plau, respongieu aquest missatge.

Agraeixo molt aquest servei!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 31/01/2018 17:14

Bona tarda guapa!

Primer de tot felicitar-te per ser tant bona amiga. No tothom es preocupa tant.

El primer que podeu fer és parlar amb ella directament i dir-li que us heu donat compte que està fent coses estranyes amb el menjar. És difícil que accepti el que li passa, normalment no ho accepten.

Després el que us recomano és que parleu amb el vostre tutor/a o amb els seus pares directament. Al ser menors d'edat serà la manera més ràpida de poder-la ajudar. Sé que fer això a vegades costa però és l'únic que podeu fer per ajudar-la. 

Una abraçada


Carlota López Ballestar
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: