Lola
Lola
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 15/02/18 18:20
Problemes depilació Púbica
Bones! El tema és que estic amb un noi i els dos pensem fer un pas endavant (masturbació), el problema és que la meva mare no hem deixa depilar-me amb cera i mai m'he depilat aquella zona. Moltes amigues meves ho fan en la gillette sense cap problema. El que passa es que per molt que em depili no tenint el pel curt de vegades em queden les puntes, o no se com depilar-me la zona dels llavis. Algun consell?
Gràcies!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 21/02/2018 15:32

Hola guapa! 

Nosaltres per aquesta zona recomanem la cera, ja que d'aquesta manera aconseguim que el pèl surti millor i es vagi eliminant de forma progressiva. Hi ha noies que també utilitzen la cutxilla tal i com ens comentes, tot i que corres el perill que se't pugui irritar la zona i et surtin granets. Per aquesta part del cos als nostres centres fem servir la cera tèbia i especial per a zones més sensibles. 

Una abraçada bonica! 

Lídia

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: