Anonim
Anonim
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 29/03/18 22:33
M’agrada un noi i ns com dir-li.
Hola! Fa un temps que m’agrada un noi, es un amic de tota la vida ja que els nostres pares son amics. El cas es que m’agrada molt i tenim molta confiança pero ns com expressar el que sento sense quedar malament. Ell es mes gran i els seus amics em coneixen i em fa vergonya que si li dic el que sento i em rebutja els seus amics diguin algo o que la cosa es torni incomode ja que l’haure de seguir veient ja que les families son amigues. Nose que fer perque ns si jo li agrado a ell i es molt raro i li vull dir pq porto molt de temps aixi i necessito algun consell!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/04/2018 23:57

Hola!


I si abans de fer una declaració fas una mica d'aproximació? És a dir, intentes apropar-te, insinuar-te i veure com respon. Pots començar explicant que t'agrada una persona, i que no saps com reaccionarà, que tens por que ho faci públic.... i així pots comprovar com s'ho agafaria i decidir si l'hi expliques totalment o bé ja comences a oblidar aquesta història...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: